Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
seo оптимизация

По-лесно казано, SEO оптимизиране на даден сайт е процес, съставен от стъпки и размествания, които  е препоръчително да правим, за да може Google да отчете, че даденият сайт е ценен и съдържа със значима информация по търсената тема. Това провокира Google да показва сайта на гоогле потребителите, защото Google търси максималната полезност за своите потребители. В това се криепричината Google да е в топ 3 за най-използвана търсачка в света. За сео оптимизацията е важно...

да имате функциониращ сайт или да си поръчате дизайн и изработка на сайт. Как да си поръчате сайт? Ценните сайтове са тези, които съдържат качествена и значима информация, съдържание и тези сайтове, към които от многобройни места се посочва, че са важни и съществуват в глобалния интернет свят.

По този начин се налага сео оптимизацията да се разделя на два типа и следва да се отделя достатъчно внимание и на двата. Наричат се вътрешна и външна оптимизация.

Вътрешната оптимизация е процесът, при които се извършват промени по съдържанието на даден сайт. Необходимо е да се споделя през известен период от време нова и уникална информация на сайта Ви. Забранено е да се използват готови материали от интернет пространството или да бъдат копирани такива. Текстът, по който искате Гоогле да Ви премести по-напред в резултатите на търсенето, трябва да бъде логически свързан с темата и думите му.  ТОП 1 търсачката следи за това и по този начин определя значимостта на сайта и неговата полза за потребителите.

Когато предлагате важни услуги или сайтът Ви е значим и предлага ценна информация на хората, те го споделят на други интернет потребители като оставят линкове към вашата ценната информация в интернет. Това е част от външната оптимизация на сайта Ви. Тя се определя от процесите, които са извън сайта Ви и показват значимостта му пред Google. Този процес е съставен от други ценни и важни за Гоогле сайтове, в които се споменава сайта Ви. На кратко това нетолкова краткия процес, наречен СЕО оптимизацията. Дали ще се справите сами с него е въпрос на ваша преценка. Не забравяйте, че освен SEO оптимизацията е препоръчително да имате реклама в Google.