Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Подкрепя спорта!

На всеки се е случвало поне веднъж. Най-често се случва около Коледните празници да сме качили няколко. Често това е повод да се ядосваме и да се чувстваме неудобно и непривлекателни.

Първоначално си казваме, че от утре ще започнем по-здравословен начин на живот , ще започнем да тренираме и че ще си промениш. Минава ден, минават 5 дни, минават 10 дни, месец и т.н., но ти не променяш замислени действия. Необходима е воля и силата на духа, която да пребори мисълта за промяната.

Идва денят, в който ти си взел категоричното решение, че днеска е първият ден от диетата. След многобройни дни на ограничение спрямо храната, но за съжаление резултатите не са впечатляващи. След като осъзнават, че газираните и алкохолните напитки, съчетани с ядки са голяма доза калории и въглехидрати. Спираш ги и тях, но без видим резултат. Взимаш решение, че отговорът на проблема ти е липсата на спорт и се записват на такъв.

През първия ден от тренировките го раздаваш не много натоварващо, за да не получиш мускулна треска. Отделяш от време си, тренираш, потиш се, но резултатите отново не са задоволителни. Отново взимаш решение, в което решаваш, че ще тренираш още по-усърдно, с повече тежести и повторения. Това твое решение дава резултати и започваш да сваляш малко по-малко килограми, изглеждаш различно, усещаш , че дрехите ти стават по-широки. Чудесно! Но за колко дълъг период ще издържите?

И така… идва рожденият ден на най-добрия Ви приятел и хоп качвате 1 килограм след партито. Имате тийм билдинг от работата, а след това Коледа и резултатът е нови 3 килограма. До кога така? Ние бихме ти препоръчали да използват определени хранителни добавки, стимулиращи отслабването добавки или добавки за намаляване на апетита. Най-бързият и лесен начин да научиш повече  е като видиш точната реклама в Google или да го поръчаш от даден сайт. Важно е да се знае, че резултатите от Google са оптимизирани сайтове.