Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Няколко лесни начина да се поглезим през почивните дни

Студените месеци са време, в което не ни се иска да излизаме никъде. Обхваща ни летаргия, настроението ни се понижава и нямаме желание да правим нищо. Как да променим това? Как да се поглезим и да се почувстваме значими през почивните дни?

 

Наспете се

Когато човек се е наспал, се чувства бодър и може с лекота да приема предизвикателства. Починете си добре - нали затова са почивните дни. Релакс на макс.

Намалете стреса през почивните дни

Изключете алармата, излежавайте се по пижама, усмихнете се, хапнете в леглото. Всичко това ще ви зареди с енергия и ще ви помогне да погледнете на живота по друг начин.

Излезте с приятели

Няма нищо по-хубаво от това да излезем с приятели през почивните дни. Поглезете се и още сега организирайте вашия уикенд като поканите най-близките си на кафе, на обяд или на разходка сред природата.

Прочетете книга

Книгите ни помагат да се освободим от напрежението. Оставрте се да бъдете отнесени в света на непознатото, магията, вълшебството. Така ще отърсите от всичко и ще се почувствате преродени.

Разходете се

Една разходка на свеж въздъх сред природата променя много неща. Дайте си това време, дайте си тази почивка - поглезете се. Вие го заслужавате.

Спортувайте

Спортът е приятен начин да се почувстваме добре през уикенда. Помага да премахнем напрежението и да сме във форма. Потичайте, покарайте колело или идете във фитнеса - няма да съжалявате.

Сгответе любимото си ядене

Готвенето - идеален начин да се поглезим. Сгответе си любимото ядене и го споделете с най-близките.

Идете на пазар

Пазаруването е  полезен начин за прекарване на времето. Но не се увличайте да купувате твърде много неща. Все пак, не е нужно да изхарчвате цялата заплата, нали?

Правете нещо, което ви доставя удоволствие

За да сме щастливи, пълноценно, за да се поглезим подобаващо, необходимо е да правим това, което ни доставя удоволствие. Затова, старайте се да задоволявате страстите на душата. Само те имат смисъл.