Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Фейсбук реклама в днешно време правят всички. Е, грубо казано разбира се, но като че ли това не е толкова преувеличено, колкото звучи. Масовата реклама и възможността за нея са твърде примамливи понятия, за бизнеса. Едва ли има фирма или бранд, които не желаят популярност и следователно високи продажби. Фейсбук е мястото, където всеки един бизнес, било той малък, среден или голям намира своята аудитория и то на световно равнище.

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Реклама във Facebook си има повече предимства, отколкото недостатъци. Но за да се постигне успех и да е ефективна тя има начини за направата й. Тези методи не са нещо сложно или пък трудно за постигане. Просто човек трябва да знае, какво прави и защо го прави.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Един от основните фактори, с който се изчислява успехът на всяка една реклама в дигиталния маркетинг е т. нар. реализация (конверсия от английски език = conversion). Реализацията е коефициентът, който отчита колко от посетителите на даден уебсайт са извършили желаното от рекламодателите действие. Това действие може да бъде продажба, изпращане на запитване, поръчка, абонамент, регистрация, обаждане и т.н.

Потребителски рейтинг: 1 / 5

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Изработка на лого, често пъти може да се направи онлайн. Има много свободни и платени платформи за целта. Начина на работа с тях се доближава до начина на работа със стандартно използваните от дизайнерите програми, като Photoshop, CorelDraw и Flash.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Развивайки се един бизнес, разширявайки дейността си , увеличавайки асортимента от продукти и услуги, никой не си дава сметка, че зад този бизнес стой един екип, един уникален човешки капитал, без който не би съществувал въпросния бизнес. Никой не си дава сметка, че ценностите, традициите,  възпитанието и моралът на всеки екип се отразява върху бизнес отношенията и генерираните резултати от дейността на бизнеса.