Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Има много начини, по които може да спечелите от футболни залози, но ние ще ви предложим 5 тактики, които няма как да не проработят за вас. Разбира се, напомняме, че онлайн залозите са предназначени за пълнолетни лица, които правят това чрез собствена преценка и ние не поемаме отговорността за евентуални загуби.

Първият успешен начин за печалба от футболни залози е като анализирате двубоите, на които се каните да сложите пари. Това може да стане със съдействието на www.f-bet.info или друг специализиран сайт за онлайн залагания в мрежата. Не пропускайте нито една подробност свързана с мачове, на които ще залагате. Гледайте какви са шансовете на противниците, кой играе по-добре като домакин или гост, а също и има ли липсващи, наказани и контузени играчи.

Вторият начин е свързан със залагането на футболни срещи с нисък коефициент. Обикновено те имат по-голяма успеваемост, тъй като играят фаворити срещу аутсайдери. Естествено, тук не бива да забравяме, че в съвременния футбол са възможни всякакви изненади и дори наглед сигурните мачове могат да ви избягат. Ето защо, преценете дали фаворитите в определен мач са готови да дадат максимума от себе си или ще играят с млади футболисти и резерви.

Трети начин за печалба от футбол е като играете опцията двоен шанс. Това означава, че може да посочите два печеливши знака. Така например ако играят Левски срещу Лудогорец имате право да предвидите 1Х или 2Х. По този начин коефициентът на срещата става по-нисък, но пък от друга гледна точка, вие получавате повече шанс за хващането на знаците.

Четвърти изпитан метод за печалба от футболни залози е посредством познаване на точния резултат. Тук коефициентът се увеличава и ако сте късметлия, то нищо не ви пречи да приберете солидна печалба. Познаването на точни резултати се обвързва с изследването на навиците на футболните тимове. Желателно е да познавате и самото първенство и/или турнир, за да знаете какви резултати излизат обикновено.

На пето последно място, поставяме следенето на професионалните прогнози в интернет, пресата и медиите. Винаги може да чуете какво е мнението на специалисти и коментатори относно предстоящ футболен сблъсък. По този начин ще затвърдите или отхвърлите вашето мнение, което ще ви помогне да спечелите достатъчно пари. Още такива и други съвети за футболни прогнози четете във f-bet.info, за да се поздравите с краен успех.