Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Попълване на бръчки е единственото адекватно решение, за да възвърнем по-младежкия си и свеж облик на лицето. Освен по лицето безпощадните следи на времето, като бръчките се появяват най-често и в областта на деколтето, както по шията, ръцете и на всевъзможни места.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Акнето или акне вулгарис, както е известсно в медицината, е кожно състояние, от което страдат 85% от младежите от 12 до 30 години, всички краища на света. Около 20% от жените получават това състояние на кожата, без занчение в кой етап от живота си се намират. Въпреки всички, това заболяване на кожата обиктновено се среща по време на пубертета и се влошава през юношеството. То се изразява в поява на пъпки, които се

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Миопията, която е популярна с наименованието късогледство, се повлиява чрез използване на очила, контактни лещи или чрез операция. Алтернативен метод на тези средства са упражнеиеята, които целят да повишат очното напрежение. Тези упражнения са с доказан ефект, но има няколко неща, които е добре да знаете, свързани с правилното им провеждане.