Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Попълване на бръчки е единственото адекватно решение, за да възвърнем по-младежкия си и свеж облик на лицето. Освен по лицето безпощадните следи на времето, като бръчките се появяват най-често и в областта на деколтето, както по шията, ръцете и на всевъзможни места.

Ако сте млади и ви се струва, че това не е ваш проблем, то помислете отново, скоро ще започнете да забелязвате, колко много бръчици ще започват да изникват тук и там. Профилактиката на дълбоките бръчки и по-повърхностните бръчки е доброто решение, което никак не е прищявка. Затова, колкото по-рано започнете, толкова по-дълго ще останете млади, не само вътрешно, но и външно.

Попълване на бръчки с дермален филър, начин на действие и видове

Като цяло самата процедура по запълването на бръчките е сравнително лесна, бърза и безболезнена. Просто с много тънка медицинска игла подкожно се вкарва течна субстанция, която придава обем и оформя лицевия контур, и вдлъбнатите места по кожата. Често пъти самата процедура не се нуждае от анестезия, тоест обезболяване, но ако пациента го изисква няма никакъв проблем да се направи. Времетраенето варира от двадесет минути до половин час според специалистите и периода за възстановяване е изключително кратък. В общи линии, колебания дали да се подложите на попълване на бръчки не съществуват, защото естетически вида ви е изключително подобрен, а рискове от усложнения няма. Тук трябва да се уточни, обаче че всичко това много зависи от вида дермален филър, който се ползва за процедурата и неговата марка.

Така идва времето да ви представим видовете дермални филъри за запълването на бръчките. Те са колагенови, хиалуронови и биостимулиращи. По пътя на логиката колагеновите са съставени от течен колаген, който е добит от животински обекти или е изкуствено създаден. Съществува и опцията да си го набавите от собствената ви кожа, чрез екстракция при евентуална операция. Лошото при животинския колаген е, че макар и естествен на изглед, когато запълните бръчките си с него, може да отключи при разграждането си в организма ви лоша алергична реакция. Така, като опция е добре да се отхвърли. При използването на биостимулатор освен попълване получавате и ефекта на естествена стимулация, на кожните фибробласти да произвеждат колаген. Така ефекта е доста дълготраен и на козметичния пазар съществуват качествени продукти с такава формулировка.

Когато става въпрос за хиалуроновите филъри, те са изключително положителната опция да направите попълване на бръчки и същевременно да регенерирате кожата си, като я овлажните в дълбочина. Така тя освен гладка от запълването, ще стане доста по-еластична и свежа. А именно това са характеристиките на едно по-младежко лице. Днес на козметичния пазар продукта на марката Перфекта, Deep има уникалната функция да попълва бръчките или така наречените назолабиални гънки. Той е формулиран на база безвредна и напълно био разграждаща се хиалуронова киселина, която има плътна мрежеста структура. По този начин повърхността на кожата е оформена по естествен начин, а попълване на бръчки е налице. На фона на всички тези ползи хиалуроновата киселина ще привлече към себе си много молекули вода и така попълненото място ще е с кожа по-свежа и еластична от всякога. Попълване на бръчки е възможно, стига да изберете качеството.